Ecograf Layout af kampagnefolder for Hair Cosmetic på grafikerens skærm

Inhouse grafikere der kender dit brand

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager. Andre vælger at outsource det grafiske arbejde. Hos Ecograf har vi vores egne grafikere ansat, fordi vi har erfaret, at det kan være en stor fordel for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.
Vores grafikere er også en stor del af vores kvalitetssikring. De tjekker alle trykfiler for fejl og mangler og tager altid kontakt med dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

Spar tid og ressourcer

Der er mange fordele ved at lægge opsætningen og AD-arbejdet i hænderne på en grafiker fra Ecograf. Vi laver løbende kvalitetssikring og har en smidig intern dialog i alle faser af produktionen. Så slipper du for at skulle kommunikere med mange forskellige fagfolk om de samme ting. Når du lægger dine opsætningsopgaver hos os, skal du kun kommunikere med én person om alle dele af din tryksagsproduktion. Det giver dig ro og overskud til at koncentrere dig om andre dele af din forretning eller dit projekt.
Det er en stor fordel at din grafiker er i huset på dit trykkeri, når det skal gå stærkt og der er stramme deadlines at overholde.
Vores grafikere kan hjælpe dig med alt fra at vælge de rette eksportindstillinger, når du laver dine trykfiler, til at stå for al opsætning af f.eks. blade og magasiner med mange årlige udgivelser. Du bestemmer selv i hvilken udstrækning, du ønsker at involvere os i design fasen.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Århus Lærerforening
Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Hair Cosmetic

Branding og profilering

Når du vælger at samle alle dine layout opgaver hos Ecograf, vil du opleve at vores grafikere sørger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhedsprofil og overholder alle retningslinjer i evt. designguides. På den måde er du sikker på, at dit image og din branding får synergi og størst mulig effekt.
Læs om Hair Cosmetic, der er repræsentant på det danske marked for mange eksklusive producenter af hårprodukter. Ecografs grafiker sikrer, at alle krav til og standarder for producenternes branding bliver overholdt og underbygget i Hair Cosmetics eget markedsføringsmateriale.

Levering og distribution

Vi hjælper dig med at holde deadlines og sørger for distribution og indlevering til posten, når der er brug for det og meget mere. Vi er din totalleverandør af tryksagsløsninger. Du skal blot fortælle os, hvad du skal have, hvem der skal have det og hvor ofte du skal lave en udgivelse. Så klarer vi resten i tæt dialog med dig. Vi leverer den aftalte kvalitet, til den aftalte tid, på det aftalte sted.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Nordshop Display

Planlægning og afdækning af behov

Går du og overvejer at få hjælp til designfasen af dine tryksager, så ring til Jacob på tlf. 30 73 45 59 eller Mette på tlf. 60 47 20 66 og book et møde. Hvis du kommer og besøger os på vores adresse, kan vi sætte os ned og tale dine opgaver igennem og sammen finde frem til den løsning, der virker bedst for dig.
Jo mere vi har haft mulighed for at pejle os ind på dine ønsker, visioner og ideer i konkrete eksempler på tryksager, som falder i din smag og jo bedre vi kender dig, jo lettere bliver det for os at finde frem til det helt rigtige udtryk i dine layouts.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring til os på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere på tlf.

Jacob: 30 73 45 59 / Mette: 60 47 20 66