Magasiner: En klassiker, der aldrig går af mode

Fang dine kunders opmærksomhed mens du bygger dit brand

Hos Ecograf er vi eksperter indenfor tryk af kataloger og magasiner, og deler gerne ud af vores viden.

Derfor kan vi hjælpe dig med at opsætte og producere din virksomheds næste katalog i det design eller format, som passer bedst til din profil og dine behov, så du får et katalog, der er præcis, som du vil have det. Det er uanset, om du skal bruge trykte eller digitale kataloger.

Vi vejleder dig gerne for hvert skridt – fra opsætning og design til tryk, indbinding og efterbehandling.

Hver dag producerer vi store mængder af f.eks. brugermanualer, magasiner og brochurer. Vi leverer tryksager af høj kvalitet og vi leverer til tiden – også hurtig levering, hvis der er brug for det.

 

Hvad kan et katalog gøre for din virksomhed?

Magasiner og kataloger er gode at have med i tasken, når du skal ud på kundebesøg og hurtigt skal skabe overblik over din kollektion eller dit produktsortiment. Har du en gæst, der tager et katalog med sig hjem, så øger du også dine chancer for, at de vender tilbage i købsøjemed senere hen.

Tryksager som kataloger og magasiner er oplagt at bruge til at profilere og brande din virksomhed – især hvis det er et større og omfattende budskab eller kompleks viden, du skal kommunikere ud. Her er nemlig plads til tekst, opsætning af billeder og spændende grafik, der hjælper med at understrege budskaber og øvrig tekst.

Alt dette er med til at drage potentielle kunders opmærksomhed mod dig og virksomheden. Vi har dygtige grafikere ansat, som søger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhed og kan hjælpe dig med at opnå præcis det design og budskab, du ønsker dig.

Udover kataloger har vi også foldere og flyers. De giver dig en nem og mere uformel måde at markedsføre din virksomhed på. Foldere og flyers kan med fordel sendes ud samtidig med dit katalog eller magasin.

Vil du læse mere om fordelene ved tryksager, se vores blogindlæg "Hvordan kan tryksager hjælpe dig og din virksomhed?"

Opsætning af kataloger og grafisk assistance

Hos Ecograf kan du få hjælp til opsætning af dine kataloger og hæfter i den udstrækning, du har brug for det.

Du kan vælge at bruge vores grafikere som specialister, der rådgiver dig og hjælper med en specifik problemstilling, eller du kan vælge at få vores grafikere til at lave opsætningen fra bunden. Uanset hvilken model du vælger, så kan du altid få sparring og viden, når du henvender dig. For os er vidensdeling en vigtig del af den kvalitetssikring, som vi opererer med. Jo mere du ved, jo flottere kataloger producerer vi til dig.

Så husk, at du altid kan kontakte os, når du har spørgsmål til layout, klargøring af trykfiler eller blot er i tvivl om, hvordan du kommer videre til næste fase i dit tryksagsprojekt.

Læs om Hair Cosmetic, der har valgt at lægge al deres opsætning hos én af Ecografs grafiske designere.

Husk også, at du altid kan få en online version af din publikation uden beregning. 

Indbinding af katalog

Når vi bruger betegnelsen ”katalog”, dækker det over en meget bred vifte af tryksager, f.eks. magasiner, manualer, årsregnskaber og lignende, og der kan være tale om både en limet og en hæftet ryg.

I vores optik er det limede produkt mere eksklusivt end et hæfte, men der er mange gode grunde til at overveje nøje, om kataloget skal limes eller hæftes i ryggen. For eksempel anbefaler vi hos Ecograf, at kataloger med få sider, eller trykt på en lav gramvægt, laves med hæfteklammer i ryggen.

Det limede eller flexbundne katalog har flad ryg og som tommelfingerregel flexbinder vi fra 20 sider og op, alt afhængig af hvilken papirkvalitet, der er valgt. Sidetallet i et limet produkt skal være deleligt med 2 og omslaget skal have rygbredden indlagt. Vi hjælper dig selvfølgelig altid gerne med at beregne rygbredden, eller du kan få os til at lave opsætning af omslaget for dig.

De klammehæftede produkter har minimum 8 sider, og vi anbefaler, at hæftet er på max. 64 sider. Sidetallet skal være deleligt med 4. Fordelen med hæfteklammerne er, at din tryksag kan åbnes helt op og ligge fladt på bordet. Det øger læsevenligheden og kan være vigtigt for slutoplevelsen.

Hvis du har et katalog på få sider, er det altid en god idé at vælge at få det hæftet. Vil du have et mere eksklusivt udseende på dit hæftede katalog, kan du vælge at få det med en flad ryg. Det hedder ”squarefold”. Kontakt os hvis du vil vide mere.

Efterbehandling og forædling

Inden dit katalog bliver samlet og tilskåret, kan du vælge at give det en forædling som f.eks. en kachering, der sikrer, at kataloget holder længere. Kachering sikrer en ridse- og smudsafvisende overflade og forhindrer desuden, at trykfarven sprækker. Dette er for eksempel vigtigt at tage med i overvejelserne, når dit omslag har mørke farver eller store ensfarvede flader, hvor ridser og sprækker vil være meget tydeligt at se.

Forædling er f.eks. også foliepræg, partiel lak og prægning, der alle giver et eksklusivt og helt unikt udseende, som forøger værdien af dit katalog betydeligt. Mulighederne er mange, og vi tager altid gerne en snak med dig om efterbehandling og forædling af dine tryksager. For os er det vigtigste altid, at du føler dig i trygge hænder.

Svanemærket katalog 
trykt på FSC®-certificeret papir

Bæredygtighed og miljø er i højsædet hos Ecograf. Derfor kan du få dine kataloger FSC®-certificeret – helt gratis. Vores FSC-certificeret papir stammer fra bæredygtigt skovbrug i Europa, og produceres under ordentlige sociale forhold.

Vores tryksager er desuden Svanemærket. Det betyder, at vi stiller skrappe krav til vores tryksværte og andre kemikalier, så vi ikke belaster miljøet.

envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram