Kontakt os allerede i dag.

Hele holdet hos Ecograf

Flemming Jensen

Flemming er Ecografs administrerende direktør og indehaver, og han har virkelig noget på hjerte, når det gælder tryksager. Taler du med Flemming, kan du i høj grad forvente nørderi omkring papirkvaliteter, udstyr og specialeffekter - samt en far-joke eller to.

fmj@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Ole Trap Nielsen

Ole er en af indehaverne og vores ”Grand Old Man”. Oles far startede i 1951 trykkeriet Codex Tryk. I start firserne trådte Ole selv ind i trykkeriet og det gjorde hans bror, Erik, også. Erik gik på pension i 2018. I dag beskæftiger Ole sig mest med indkøb, lager, færdiggørelse samt rådgivning af enkelte kunder, der går helt tilbage til Codex tiden.

otn@ecograf.dk

+45 30 73 45 57

Jacob Thomasen

Jacob er én af vores grafiske kunderådgivere og en del af vores salgsteam. Han er desuden en erfaren mediegrafiker, så der er nærmest ikke et spørgsmål, han ikke kan svare på! Er Jacob ikke på arbejde, kan han findes ude på vandet i sin lille sejlbåd, med fiskestang og kaptajnskasket.

jat@ecograf.dk

+45 30 73 45 59

Dorte Bøgh Kaa

Det er højst sandsynligt Dorte du får fat i, hvis du ringer til os på hovednummeret, for hun er nemlig ansvarlig for Ecografs bogholderi og administration. Har vi praktiske spørgsmål til f.eks. vores lønsedler, så er det Dorte vi leder efter. Og så er det også hende, vi kæmper for at sidde ved siden af til julefrokosten.

dbk@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Rita Bagdonaviciene

Rita er vores grafiske designer og konceptudvikler. Hun er en kreativ og nysgerrig idéudvikler med erfaring inden for design fra både den trykte og den digitale verden, især inden for markedsføring og branding. Derudover er Rita en passioneret danser og volleyballspiller i sin fritid.  

rib@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Allan Aagaard

Allan beskæftiger sig med storformat og hans rigtig (rigtig) mange år i branchen og skarpe hjerne gør, at der næsten ikke findes et problem, han ikke kan knuse. Allan sætter stor pris på god og fancy kaffe og elsker alverdens dyr.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Jan Jensen

Jan er Ecografs meget erfarne bogbinder. Der er ikke noget der ryger gennem hans hænder, uden at det bliver kvalitetstjekket en sidste gang inden pakning og forsendelse. Han styrer vores daglige produktionsmøder med sikker hånd og har han fri, så snører han ofte løbeskoene.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Lone Baarsch

Lone er en garvet rotte inden for bogbind og selv om hun har været væk fra branchen i nogle år så er hun hurtigt blevet en værdifuld del af teamet. Selvstændig og snakkesaglig, er hun aldrig bange for at lave og lære noget. Hendes fritid bruger hun i selskab med sine børn, børnebørn og heste.

kontakt@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Thue Pedersen

Thue er vores erfarne grafiske trykker. Efter mere end 10 år i trykverdenen er han faktisk så god til det, at man næsten skulle tro, han kan snakke med maskinerne - og at de hører efter! Gamer om vinteren og motorcyklist om sommeren, siger han aldrig nej til et stykke studenterbrød.

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Max S. Jørgensen

Max er grafisk trykker, med en særlig baggrund inden for kvalitet og produktionsoptimering. Uanset om han er ude i produktionen eller træner fodbold er hans engagement og hjælpsomhed ret smittende – og det er vi alle rigtig glade for. 

produktion@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Mathias Vibe

Mathias er uddannet ingeniør, og har en række opgaver tilknyttet Ecografs forretningsudvikling og digitalisering. Heldigvis tager han også IT-support-hatten på en gang i mellem - det er nemlig noget, som de mindre IT-begavede (alle os andre) er virkelig glade for.

mav@ecograf.dk

+45 70 25 77 88

Ecograf Gruppen ApS

Engmarken 16
8220 Brabrand

+45 70 25 77 88
kontakt@ecograf.dk
CVR.: 26267404
EAN-nummer: 5797 2000 60211
envelopemagnifiercrosschevron-downplus-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram