Plakater

Storformat – print af plakater, roll-ups, skilte m.m.

Når vi hos Ecograf taler om storformatprint er det produktioner der overstiger trykmaskinernes format (h x b). Plakater, roll-ups, fotovæg, skilte osv, men også konturskårne klistermærker hører under den kategori.
Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har en speciel opgave, som du skal have hjælp til at få styr på. Ring til vores storformats specialist Jacob på tlf. 30 73 45 59 og få den vejledning, som du har brug for.

Specielle medier til specifikke formål

Til vores storformat printere har vi en række specielle medier, som opfylder helt unikke behov.
Du kan f.eks. vælge at dine roll-ups skal produceres på et vævet medie i stedet for den PP vi normalt producerer roll-ups på, så er det blot at bede om det. Vi går langt for at optimere dine tryksager til dit behov. Du kan også vælge om dine roll-ups skal monteres i en standard kassette eller om du skal have vores luksusmodel, der sikrer dig roll-ups af højeste kvalitet, der kan stilles op igen og igen og igen og…
Plakater i storformat kan produceres til eks. montering i udendørs plakatstandere, baggrundsbelyste standere osv. Vi har medierne til det hele.

Roll-up
Eksempel på indlagt kontur udskæring af klistermærke på storformat printer

Folietryk og konturskårne klistermærker

Mange gange kan det være en flot detalje at vælge at få en konturskæring på et klistermærke. Hvis du ikke selv kan lave en kontur, som vores maskiner kan skære efter, så hjælper vi selvfølgelig med det. Vores grafikere er altid klar til at guide dig eller tegne konturen til din tryksag for dig.
Om du har ét mærke som skal produceres i 1000 eksemplarer eller 1000 mærker der skal produceres i ét eksemplar er ligegyldigt.
Vi trykker på folier, der kan anvendes både indendørs og udendørs. Og du kan få dine klistermærker leveret på A4 ark, så de er nemme at opbevare og distribuere.
Ring til os på tlf 70 25 77 88 og hør nærmere om klistermærker og konturskæring.
Læs også om System Frugt, der får produceret mange forskellige specialopgaver som konturskårne klistermærker og skilte hos Ecograf.

Efterbehandling – montering, opklæbning mm.

Når du bestiller storformatprint hos os, er der ofte en anden efterbehandling af din tryksag, end der er på standard tryksagerne. Det kan være, at du skal bruge en messevæg, hvor dit budskab skal klæbes op på store skumplader. Måske skal du have en model med fod på bagsiden, så væggen kan stå selv, eller måske skal den klargøres til ophæng på væg eller fra loft. I samarbejde med dig, finder vi frem til den bedste løsning, så du står med et produkt, der til fulde opfylder sit formål.
Vi kan f.eks. laminere dine storformat plakater, så de bliver ekstra holdbare og ikke er modtagelige for ridser og snavs.
Vi monterer dine roll-ups i kassetter, der er nemme for dig at stille op, når du skal bruge dem, og du kan vælge mellem vores standard model og en luksus model.

Fotovæg monteret med bagstøtter
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring til os på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores specialist i storformatafdelingen

Jacob: 30 73 45 59