Levering og distribution af tryksager – vi overholder din deadline, det er indiskutabelt

 

Vi pakker og sender dine tryksager direkte til dine kunder eller til det sted, hvor de skal bruges – det kan ikke blive nemmere for dig!

Vi hjælper dig med at holde deadlines og sørger for distribution og indlevering til posten, når der er brug for det og meget mere. Vi er din totalleverandør af tryksagsløsninger.

Du skal blot fortælle os, hvad du skal have, hvem der skal have det og hvor ofte du skal lave en udgivelse. Så klarer vi resten i tæt dialog med dig. Vi leverer den aftalte kvalitet, til den aftalte tid, på det aftalte sted.

 

Deadline og kort leveringtid

Et meget vigtigt parameter hos Ecograf er levering til tiden – og i vores verden er der mange hasteopgaver, fordi kunderne ofte befinder sig under tidspres.

Det har vi stor forståelse for.

Derfor strækker vi os langt for at efterkomme ønsket om kort leveringstid i produktionen. Selvom hastværk ikke er lastværk hos Ecograf, kan vi selvfølgelig godt lide, når vi har god tid til opgaven. Vi vil gerne have tid til at gå i detaljen med alle opgaver og sikre os, at kvaliteten af din tryksag matcher dine forventninger. Er det oplagt at ændre på papirkvaliteter eller format, så vil vi gerne have tid til at tage en snak med dig om dette. Når dét så er sagt, er din deadline er meget stram og har du brug for handling og levering nu, så er vi altid parate til at opfylde dit ønske.

Levering til tiden – og til flere forskellige adresser

 

Vi tager altid gerne en snak med dig på trykkeriet om netop din opgave. Dialogen er altid i gang hos Ecograf, kvalitetssikringen er i centrum, og det er ikke noget vi siger, men noget vi efterlever.

Er hastighed påkrævet, og er du i tvivl om noget fagteknisk, så spørg hellere en gang for meget end for lidt. Så sikrer vi kvaliteten, selvom der er et tidspres. Skulle der være en udfordring med din fremsendte fil, er den til gengæld i de bedste hænder. Vores professionelle grafikere er vant til at arbejde under pres og fanger ofte fejl, inden de sendes til tryk. Hurtig levering er derfor ikke et problem, og vi strækker os langt for at efterkomme dine ønsker.

Du skal blot fortælle os, hvad du skal have og hvem der skal have det og så klarer vi resten i tæt dialog med dig.

Indpakning og forsendelse

Vi har de bedste samarbejdspartnere, når vi skal sikre, at din tryksag kommer intakt frem. Vi følger din produktion helt til dørs. Vi har stor veneration for vores tryksager og ved, at det har stor værdi, at tryksagen er pakket forsvarligt ind. Det er det halve af transporten. Derfor sørger vi også for en ordentlig indpakning af din tryksag, så den ikke beskadiges eller bliver snavset under transporten.

Vi tilstræber altid på alle måder at vise rettidig omhu og at være ansvarlige, så din tryksag i den sidste ende kommer frem i tide i komplet stand.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66