Vi løser dine grafiske opgaver: opsætning, design, branding, profilering…

– og letter dig for en masse benarbejde

 

Hos Ecograf får du hjælp til opsætning af dine tryksager i den udstrækning, du har brug for.

Du kan vælge at bruge vores grafikere som specialister, der rådgiver dig og hjælper med en specifik problemstilling, eller du kan vælge at få vores grafikere til at lave opsætningen fra bunden.

Når du vælger at lade os layoute dine tryksager, behøver du ikke bruge en masse tid på at sikre dig, at det, du kommunikerer ud omkring dine tryksags projekter, når hele vejen rundt og stadig indeholder alle detaljer i sidste led.

Hos Ecograf får du sparring, rådgivning og vejledning gennem hele processen under et tag, for tillid og dialog er vigtige for os. Du ringer til os og så bliver din ordre oprettet og processen går igang.

Vores grafikere har mange års erfaring fra trykbranchen og som in-house grafiker, så der er erfaringer fra begge sider af bordet. Derfor er vi hurtige til at fange, hvad det er, du har brug for. Sammen finder I ud af, præcis hvordan din tryksag skal se ud. Og du bliver guidet igennem, fra idé til du står med den færdige tryksag i hænderne.

Hvad enten du har et magasin, der skal udgives flere gange årligt, skal have styr på din virksomheds branding, skal på messe eller har brug for markedsføringsmateriale, så kan du trygt ringe til os og få hele din tryksagsproduktion samlet under ét tag.

Inhouse grafikere der kender dit brand

 

Nogle vælger selv at stå for opsætningen af deres tryksager. Andre vælger at outsource det grafiske arbejde. Hos Ecograf har vi vores egne grafikere ansat, fordi vi har erfaret, at det kan være en stor fordel for vores kunder, at have alle processer samlet under ét tag.

Vores in-house grafikere er også en stor del af vores kvalitetssikring. De tjekker alle trykfiler for fejl og mangler og tager altid kontakt med dig, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være.

Spar tid og ressourcer

 

Der er mange fordele ved at lægge opsætningen og AD-arbejdet i hænderne på en grafiker fra Ecograf. Vi laver løbende kvalitetssikring og har en smidig intern dialog i alle faser af produktionen. Det vil sige, du slipper for at skulle kommunikere med mange forskellige fagfolk om de samme ting. Når du lægger dine opsætningsopgaver hos os, skal du kun kommunikere med én person om alle dele af din tryksagsproduktion. Det giver dig ro og overskud til at koncentrere dig om andre dele af din forretning eller dit projekt.

Det er en stor fordel at din grafiker er i huset på dit trykkeri, når det skal gå stærkt og der er stramme deadlines at overholde.

Vores grafikere kan hjælpe dig med alt fra at vælge de rette eksportindstillinger, når du laver dine trykfiler, til at stå for al opsætning af f.eks. blade og magasiner med mange årlige udgivelser. Du bestemmer selv i hvilken udstrækning, du ønsker at involvere os i design fasen.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Hair Cosmetic

Branding og profilering

Når du vælger at samle alle dine layout opgaver hos Ecograf, vil du opleve at vores grafikere sørger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhedsprofil og overholder alle retningslinjer i evt. designguides. På den måde er du sikker på, at dit image og din branding får synergi og størst mulig effekt.

Læs om Hair Cosmetic, der er repræsentant på det danske marked for mange eksklusive producenter af hårprodukter. Ecografs grafiker sikrer, at alle krav til og standarder for producenternes branding bliver overholdt og underbygget i Hair Cosmetics eget markedsføringsmateriale.

Planlægning og afdækning af behov

Går du og overvejer at få hjælp til designfasen af dine tryksager, så ring til Jacob på tlf. 30 73 45 59 eller Mette på tlf. 60 47 20 66 og book et møde. Hvis du kommer og besøger os på vores adresse, kan vi sætte os ned og tale dine opgaver igennem og sammen finde frem til den løsning, der virker bedst for dig.

Jo mere vi har haft mulighed for at pejle os ind på dine ønsker, visioner og ideer i konkrete eksempler på tryksager, som falder i din smag og jo bedre vi kender dig, jo lettere bliver det for os at finde frem til det helt rigtige udtryk i dine layouts.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Nordshop Display
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring til os på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere på tlf.

Jacob: 30 73 45 59 / Mette: 60 47 20 66