Faglig rådgivning fra eksperter med mange års erfaring

 

Sparring og rådgivning er nøglen til et godt resultat

Lige fra du får den første idé, til du står med det færdige resultat i hænderne,
har vi professionelle fagfolk til at rådgive dig og løse alle opgaver.

Hos Ecograf møder du altid fagfolk, der har en alsidig viden om det, de beskæftiger sig med. Vi lægger vægt på god tilgængelighed, og det er vores ønske at vores faglige viden bliver til reel og brugbar rådgivning for dig.

Vi bestræber os på at være fleksible og ordentlige, og vi arbejder ud fra vores kunders behov og ønsker til at levere den aftalte kvalitet til den aftalte tid.

 

Vi har øje for det, der virker

Vi har en politik om, at vi siger tingene ligeud, hvis vi ved, det kan have betydning for kvaliteten af din slutprodukt. Vi vil altid tale for, at du får den absolut bedste løsning.

Ecograf Jan ved skæremaskinen i produktionshallen

Med i den teknologiske udvikling

Vidste du, at digitaltryk er mere miljørigtigt end traditionel offsettryk? Vi rådgiver om dette og meget andet.

Vores ekspertise bygger på rigtig mange års erfaring i en branche, der har udviklet sig ligeså hurtigt som teknikken har tilladt det. Vi følger selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og har det nødvendige udstyr og viden, for at kunne levere det bedste resultat til dig.

Hos os får du rådgivning om alle dele af din tryksagsproduktion, så du får netop det, du har forestillet dig – og gerne mere end det.

Dialogen sikrer tilfredshed og udbytte

Netop fordi vi er i tæt dialog med vores kunder, undgår vi misforståelser og sikrer kvaliteten. Er der f.eks. billeder i lav opløsning i den trykfil, vi modtager fra dig, kontakter vi dig. Dels for at sikre, at du har mulighed for at rette det, og dels for sikre, at du er klar over, hvad det betyder for slutresultatet, hvis du beslutter, at vi skal trykke materialet alligevel.

Vi gør ikke forskel på små og store opgaver. Vi vil altid gerne i dialog med vores kunder og vi ved, det ofte giver det bedste resultat.

Videndeling, quick guides og inspirationsrum

Vi har showroom, hvor du kan finde inspiration i et væld af tidligere produktioner. Vi deler også vores viden i vores informative quick guides, der er tilgængelige online.

Vores quick guides er ikke kun en fordel for dig. Det er også vigtigt for os, at du får nyttig viden, så du f.eks. kan levere en trykfil til os uden fejl og mangler. På den måde sparer alle parter ressourcer. Og vi kan koncentrere os om det, der er det væsentlige. Nemlig at du får verdens bedste tryksag i den højest mulige kvalitet.

Er du allerede kunde, ved du, at vi ikke er kede af at gribe telefonen og ringe, hvis vi finder noget i din fil, der ser forkert ud.

Er du ny kunde så tag kontakt til os i dag, hvis du skal have noget trykt – få et tilbud og en snak om kvalitet.

Ecograf quick guides videndeling og information
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66