Professionel trykning af bøger

Uanset om du er selvudgiver eller arbejder for et forlag, er Ecograf et solidt valg af samarbejdspartner, når det gælder bogproduktioner.
Vores bogspecialist er garant for, at dit bogprojekt beror på den optimale løsning. Vi kvalitetssikrer løbende undervejs i produktionen og hjælper dig med rådgivning og opsætning, hvis du har brug for det. Du har fortællingerne og vi har håndværket til at pakke dem flot ind.
Hos Ecograf kan du altid få hjælp og sparring til valg af papir, formater, efterbehandling og forædling og du er sikker på, at du får levering til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.

Fra erindringer til jura

Vi har gennem årene hjulpet mange selvudgivere med at opfylde drømmen om at stå med et lille oplag af en smuk og professionelt produceret erindringsbog. Vi er leverandør til en række forlag, f.eks. DJØF. Her har vi erfaring med bestillinger på nye udgaver af bøger, der jævnligt må revideres i form af små ændringer i enkelte formuleringer eller helt nye tilføjelser til teksten.
For begge typer af bogudgivelser er det et vigtigt parameter at kunne bestille små oplag, uden at det slår bunden ud af budgettet. Det er en af de største fordele ved at vælge digitaltrykkeriet Ecograf som producent af bøger. Vi er din garant for produktion af flotte og læsevenlige bøger, der udfylder et præcist formål.
Vi producerer alt fra softcover bøger til garnbundne bøger indhængt i hårdt omslag. Vores bogspecialist er altid parat til at guide dig, så du kan træffe det helt rigtige valg af indbinding og forædling af dine bøger.

Ecograf er leveringsdygtig i garnbundne bøger indhængt i hårdt omslag

Sparring og rådgivning er nøglen til et godt resultat

Uanset hvilken type bogudgivelse, der er tale om, så gælder det altid, at Ecograf giver dig den optimale sparring og rådgivning. Det sikrer, at vi kan levere det bedste resultat hver eneste gang vi producerer en bog.
Vi har den viden og erfaring, der skal til, for at kunne overskue bogprojektets mange faser, og vi er din professionelle sparringspartner hele vejen. Du kan trygt lade os stå for hele produktionen, lige fra opsætning over papirvalg til der ligger en færdig bog – klar til at blive læst. Du vælger selv i hvor høj grad vores ekspertise skal inddrages i de forskellige faser. Kontakt os for at få en snak om dit bogprojekt.
Læs om Gitte Schou Hansens oplevelse med at få optimeret sine bøger gennem sparring med Ecograf.

Vi har professionelle fagfolk til det hele

Du kan trygt lægge hele dit bogprojekt i hænderne på Ecograf. Lige fra du får den første idé, til du står med det færdige resultat i hænderne, har vi professionelle fagfolk til at løse alle opgaver.
Vores grafiske designere kan hjælpe dig med opsætning af din bog. Dette sikrer, at du får netop det resultat i hænderne, som du drømte om, da dit bogprojekt først begyndte at tage form.
Der er mange detaljer at være opmærksom på ved opsætning af en bog. F.eks. om pagineringen står som den skal, om margener er sat rigtigt, så bogen bliver nem at læse, om omslagets rygbredde matcher bogblokken osv. Når du overlader opsætningen af bogen til os, kan du være sikker på, at vi tager højde for det hele.
Hvis vi er det mindste i tvivl om, hvad du ønsker, så tager vi kontakt til dig og sørger for at afdække dine behov.
Du får altid en ny korrektur tilsendt efter hver eneste rettelse, vi foretager, så du ved præcis, hvad der bliver sendt i trykken. Vi trykker først på knappen, når du har givet din endelige godkendelse ligegyldigt hvor mange korrekturgange, der skal til. Det vigtigste for os, er at du er tilfreds og føler dig i trygge hænder.
Vi tilbyder også at lave et prøvetryk af bogen til dig, inden vi trykker det endelige oplag. Et prøvetryk laves på samme papirkvaliteter, som selve oplaget trykkes på. Med et prøvetryk kan du føle dig 100 % sikker på, hvordan slutresultatet kommer til at se ud.
Vi kan også oprette en e-publikation af din bog. Den kan bruges til online læsning og download.
Kontakt os, hvis du har brug for at få en online version af din bog.

Ecograf er leveringsdygtig i tryksager med spiralryg i mange forskellige farver

Levering til tiden

Vi vil altid gerne have god tid til at producere dine bøger, så vi kan lave løbende kvalitetssikring og gå i detaljen med produktionen. Men har du brug for, at det skal gå hurtigt, så kan vi også klare det.
Vores store erfaring med produktion af bøger gør, at vi kan lave hasteleveringer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tag fat i os og hør nærmere.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Du kan ringe til vores grafikere på tlf.

Jacob: 30 73 45 59 / Mette: 60 47 20 66