Flexbind

Kataloger og hæfter af høj kvalitet

Hos Ecograf er vi specialister i trykning af alle slags kataloger og hæfter. Hver dag producerer vi store mængder af f.eks. brugermanualer, magasiner og brochurer. Vi leverer tryksager af høj kvalitet og vi leverer til tiden – også ekspres levering, hvis der er brug for det.
Læs mere om vores kvalitetssikring og levering.

Målrettede tryksagsløsninger

Når vi bruger betegnelsen ”katalog” dækker det over en meget bred vifte af tryksager, f.eks. magasiner, manualer, årsregnskaber og lignende, og der kan være tale om både en limet og en hæftet ryg.
Betegnelsen hæfter dækker over et lignende udvalg, men her er der kun tale om tryksager, der er samlet med hæfteklammer i ryggen.
I vores optik er det limede produkt mere eksklusivt end et hæfte, men der er mange gode grunde til at overveje nøje om tryksagen skal limes eller hæftes i ryggen.
De limede produkter har flad ryg og som tommelfingerregel limer vi fra 32 til flere hundrede sider, alt afhængig af hvilken papirkvalitet, der er valgt. Sidetallet i et limet produkt skal være deleligt med 2 og omslaget skal have rygbredden indlagt. Vi hjælper dig selvfølgelig altid gerne med at beregne rygbredden, eller du kan få os til at lave opsætning af omslaget for dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores grafikere, Jacob på tlf. 30 73 45 59 eller Mette på tlf. 60 47 20 66.
De klammehæftede produkter har minimum 8 sider, og vi anbefaler, at hæftet er på max. 64 sider. Sidetallet skal være deleligt med 4.
Fordelen med hæfteklammerne er, at din tryksag kan åbnes helt op og ligge fladt på bordet. Det øger læsevenligheden og kan være vigtigt for slutoplevelsen.
Hvis du har en tryksag på få sider, er det altid en god idé at vælge at få den hæftet. Og vil du have et mere eksklusivt udseende på din hæftede tryksag, kan du vælge at få den med en flad ryg. Det hedder ”squarefold”. Kontakt os hvis du vil vide mere om squarefold.

Ecograf Reol i showroom med forskellige bøger - limbundne og garnhæftede
Ecograf Jan ved skæremaskinen i produktionshallen

Sparring og rådgivning af fagfolk

Vi hjælper dig altid gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit næste katalog. Tøv ikke med at kontakte os og få hjælp og sparring, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i verdensklasse.
Når du ringer til os, får du altid fat i fagfolk med mange års erfaring. De kan hjælpe dig med at finde den rette løsning på din næste tryksag.
Du er også velkommen til at besøge os på vores adresse og få en snak over en kop kaffe eller søge inspiration i vores showroom, hvor du finder et bredt udvalg af tidligere produktioner.

Opsætning og grafisk assistance

Hos Ecograf kan du få hjælp til opsætning af dine tryksager i den udstrækning, du har brug for.
Du kan vælge at bruge vores grafikere som specialister, der rådgiver dig og hjælper med en specifik problemstilling, eller du kan vælge at få vores grafikere til at lave opsætningen fra bunden.
Uanset hvilken model du vælger, så kan du altid få sparring og viden, når du henvender dig. For os er vidensdeling en vigtig del af den kvalitetssikring, som vi opererer med. Jo mere du ved, jo flottere tryksag ender vi med at producere til dig.
Så husk, at du altid kan kontakte os, når du har spørgsmål til layout, klargøring af trykfiler eller blot er i tvivl om, hvordan du kommer videre til næste fase i dit tryksagsprojekt.
Læs om Hair Cosmetic, der har valgt at lægge al deres opsætning hos Ecografs grafiske designer.
Husk også at du altid kan få en online version af din publikation uden beregning. Kontakt vores grafikere, Jacob på tlf. 30 73 45 59 eller Mette på tlf. 60 47 20 66, hvis du vil vide mere om det.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Århus Lærerforening
Lookbook for tøjfirmaet Gustav - omslag i guld med præget tekst

Efterbehandling og forædling

Hos Ecograf har vi et hold af professionelle og erfarne bogbindere, der tager sig af al efterbehandling af dine tryksager. Det sikrer, at du får et flot slutresultat i hænderne hver gang, for de har altid øje for detaljen. Det spiller ingen rolle, om der er tale om produktion af et løsblad eller en bog på 300 sider, din tryksag får altid den bedste efterbehandling.
Inden din tryksag bliver samlet og tilskåret, kan du vælge at give den en forædling som f.eks. en kachering, der sikrer, at din tryksag holder længere. Kachering sikrer en ridse- og smudsafvisende overflade og forhindrer desuden, at trykfarven sprækker. Dette er især vigtigt at tage med i overvejelserne, når dit omslag har mørke farver eller store ensfarvede flader, hvor ridser og sprækker vil være meget tydeligt at se. En kachering kan være mat eller blank, have struktur eller give din tryksag en silkeblød overflade, også kaldet soft touch.
Forædling er f.eks. også foliepræg, partiel lak og prægning, der alle giver et eksklusivt og helt unikt udseende, som forøger værdien af din tryksag betydeligt. Mulighederne er mange, og vi tager altid gerne en snak med dig om efterbehandling og forædling af dine tryksager. For os er det vigtigste altid, at du føler dig i trygge hænder.
Kontakt os for at høre mere om efterbehandling og forædling.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere på tlf.

Jacob: 30 73 45 59 / Mette: 60 47 20 66