Det handler om tillid, vær tryg i trykken

Velkommen inden for hos Ecograf i Aarhus. Tillid og tryghed er en æressag for os, og det mener vi faktisk. En god dialog med dig er vores mål.
Vi beskæftiger os hver dag med massevis af tryksager. Ord og billeder, der skal kunne bestå i mange år, når det engang er trykt. Derfor ligger det os meget på sinde at fortælle, at du er havnet det rette sted, når du skal bruge tryk i topkvalitet. Vi har medarbejderne, der står klar med rådgivning og sparring, så dine tryksager virkelig er i de bedste hænder, fra vi første gang modtager din trykfil, til du står med det færdige produkt i hånden. Og det er der flere årsager til.

Hjertet af virksomheden

Når du besøger os i Brabrand i Aarhus møder du fagfolk med mange års erfaring og en høj grad af ekspertise. De står alle parat til at hjælpe dig og sørge for, at dine tryksager altid leveres i højeste kvalitet. For en fejl i en tryksag kan være lige så ærgerlig som et selvmål i en fodboldkamp.

Produktion

Menneskene i produktionen

Hos Ecograf bliver du modtaget af en medarbejderstab, der alle er fagligt højt velfunderede. Indehaverne Flemming og Ole er grafisk trykker og bogbinder af profession og står i spidsen for teamet. Trykkebranchen er en af de brancher, der har forandret sig voldsomt de seneste år, men vi er stadig stolte håndværkere i en branche, der bygger på flere hundrede års erfaring. Det kræver omhu og sans for detaljen at levere tryksager i høj kvalitet. Nerven i vores produktion er, at vi er dygtige håndværkere med respekt for faget. Derfor kan vi give dig noget, som kan være svært at finde andre steder nu om dage. Vores faglighed og moderne produktionsudstyr er det fundament, Ecograf bygger på.

Velkommen til en snak

Vores ekspertise bygger på rigtig mange års erfaring i en branche, der har udviklet sig ligeså hurtigt som teknikken har tilladt det. Vi følger selvfølgelig med i den teknologiske udvikling og har det nødvendige udstyr i vores produktionshal, for at kunne levere det bedste resultat til dig.
Vi har øje for det, der virker. Skal du have lavet en opgave, kan det være svært at forestille sig det færdige resultat. Her kan du trygt stole på os. Vi har en politik om, at vi siger tingene ligeud, hvis vi ved, det kan have betydning for kvaliteten af dit slutprodukt. Vi vil altid tale for, at du får den absolut bedste løsning. Vi kan give dig rådgivning om alle dele af din tryksagsproduktion, så du får netop det, du har forestillet dig – og gerne mere end det.
Men det handler også om ordentlighed, dialog og kvalitetskontrol. Vi glæder os til at se dig på vores adresse.

Visitkort
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66