Hæfter

Deadline og kort leveringtid

Et vigtigt parameter hos Ecograf er levering til tiden. Vi overholder din deadline, det er indiskutabelt. Og i vores verden er der mange hasteopgaver, fordi kunderne befinder sig under tidspres. Det har vi stor forståelse for. Og derfor strækker vi os langt for at efterkomme ønsket om kort leveringstid i produktionen. Selvom hastværk ikke er lastværk hos Ecograf, kan vi selvfølgelig godt lide, når vi har god tid til opgaven. Vi vil gerne have tid til at gå i detaljen med alle opgaver og sikre os, at kvaliteten af din tryksag matcher dine forventninger. Er det oplagt at ændre på papirkvaliteter eller format, så vil vi gerne have tid til at tage en snak med dig om dette. Hvis din deadline er meget stram og du har brug for handling og levering nu, så er vi altid parate til at opfylde dit ønske.

Levering til tiden

Vi tager altid gerne en snak med dig på trykkeriet om netop din opgave. Dialogen er altid i gang hos Ecograf, kvalitetssikringen er i centrum, og det er ikke noget vi siger, men noget vi efterlever.
Er hastighed påkrævet, og er du i tvivl om noget fagteknisk, så spørg hellere en gang for meget end for lidt. Så sikrer vi kvaliteten, selvom der er et tidspres. Skulle der være en udfordring med din fremsendte fil, er den til gengæld i de bedste hænder. Vores professionelle grafikere er vant til at arbejde under pres og fanger ofte fejl, inden de sendes til tryk. Hurtig levering er derfor ikke et problem, og vi strækker os langt for at efterkomme dine ønsker.

Ecograf Layout af kampagnefolder for Hair Cosmetic på grafikerens skærm
Lookbook for tøjfirmaet Gustav - omslag i guld med præget tekst

Indpakning og forsendelse

Vi har de bedste samarbejdspartnere, når vi skal sikre, at din tryksag kommer intakt frem. Vi følger din produktion helt til dørs. Vi har stor veneration for vores tryksager og ved, at det har stor værdi, at tryksagen er pakket forsvarligt ind. Det er det halve af transporten. Derfor sørger vi også for en ordentlig indpakning af din tryksag, så den ikke beskadiges eller bliver snavset under transporten.
Vi tilstræber altid på alle måder at vise rettidig omhu og at være ansvarlige, så din tryksag i den sidste ende kommer frem i tide i komplet stand.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66