Kvalitet i højsædet

Ecograf kan stå for alle dine produktioner uanset hvilken tryksag, du ønsker: bøger, foldere, hæfter, visitkort, plakater, magasiner, kataloger, roll-ups, klistermærker, skilte, messevægge osv. Når du har fremsendt dit materiale, kvalitetstjekker vi trykfilen. Vi sørger efterfølgende for at tage fat i dig, hvis der er noget, der skal ændres, eller hvis vi kan se, at vi kan optimere din tryksag. Vi er ikke nærige med vores rådgivning og videndeling.
Vi laver også gerne din tryksag helt fra bunden, så du kun skal henvende dig ét sted. Vi kan lave opsætning og klargøre dine trykfiler, og det sker altid i tæt dialog med dig. Det giver dig en høj grad af sikkerhed for at du modtager tryksager i topkvalitet, når du samler alle dele af produktionen under ét tag hos os.

Alt under ét tag

Da vi har et tæt samarbejde mellem grafiker og trykker, minimerer vi risikoen for fejl. Selv om der er høj hastighed på produktionen, leverer vi stadig kvalitet til dig. Du kan trygt outsource alle dele af din tryksagsproduktion til os, da vi har kompetencerne til at stå for det hele. Vi sikrer produktionen helt fra bunden, så det bliver toppen.

Hair Cosmetic image katalog i 2 versioner, mappe med løsblade og hæfte, soft touch kachering

Dialogen sikrer tilfredshed og udbytte

Netop fordi vi er i tæt dialog med vores kunder, undgår vi misforståelser og sikrer kvaliteten. Er der f.eks. billeder i lav opløsning i den trykfil, vi modtager fra dig, kontakter vi dig. Dels for at sikre, at du har mulighed for at rette det, og dels for sikre, at du er klar over, hvad det betyder for slutresultatet, hvis du beslutter, at vi skal trykke materialet alligevel. Vi gør ikke forskel på små og store opgaver. Vi vil altid gerne i dialog med vores kunder og vi ved, det ofte giver det bedste resultat.

Tid til eftertanke

Vi ved godt, at tiden kan være en vigtig faktor. Vi kan sagtens lave hasteleveringer. Når det er sagt, vil vi være helt ærlige og sige, at vi godt kan lide, når der er tid til om- og eftertanke til opgaverne. På den måde har vi bedre lejlighed til en indgående dialog, at afstemme forventninger, at vurdere alle muligheder og at gennemgå opgaven med dig.
Vi er altid grundige uanset, hvor travlt du har – men vi kan godt lide at have tid til at kæle ekstra for detaljerne.

Lookbook for tøjfirmaet Gustav - omslag i guld med præget tekst
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafiker Mette på

tlf. 60 47 20 66