Hair Cosmetic image katalog i 2 versioner, mappe med løsblade og hæfte, soft touch kachering

Tilgængelighed og nærhed

Når du træder ind ad døren hos Ecograf på Engmarken 16 i Aarhus, vil du med det samme opleve vores tilgængelighed. Måske vil du blive overrasket over, at alle du snakker med kender til din produktion. Vi er en lille fasttømret enhed, som består af professionelle fagfolk. Du er altid velkommen på trykkeriet, hvor du bare går lige ind. Vi vil hellere end gerne dele vores omfattende viden med dig. Derfor rådgiver vi dig gerne om alt, der kan gøre dig klogere på din tryksag. Findes der alternative muligheder, viser vi gerne vejen. Det er i vores interesse at give dig rådgivning og vejledning, der kan gøre din tryksag endnu bedre, end du havde forestillet dig. Regn med, at vi er prisbevidste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis vi kan se, at vi kan gøre det billigere – men ligeså flot – for dig, så efterlever vi naturligvis det.

Produktionsmøde med kvalitetssikring

Hver dag kl. 9 holder vi produktionsmøde, hvor alle samles og gennemgår trykopgaverne og opgavernes indhold. Derfor ved vi også, hvad du skal have lavet, og din tryksag er overladt til fagligt velfunderede hænder. Der kan være særlige hensyn at tage eller områder, der kræver ekstra opmærksomhed. Det er en kvalitetssikring, der kommer kunden til gode. Det betyder samtidig, at alle hos Ecograf er klædt godt på til alle opgaver.
Vores telefoner har heller ingen venteliste. Uanset hvem du kommer til at tale med, ved vi, hvad det drejer sig om eller kan hurtigt finde en, der kan hjælpe dig og svare på din henvendelse. Vi taler i et sprog, som kunderne forstår, så vi alle er enige om, hvad aftalen er.
Vores kunder spænder vidt fra akademiske organisationer over servicebranchen til produktionsvirksomheder, og vi har erfaring med at tale med mange forskellige mennesker hver dag.

Ecograf Stakke af papir i produktionshallen
Forlaget Silkefyret - Faderen

Tillid, ordentlighed og prima service

Det er vores ønske at vores faglige viden bliver til reel og brugbar rådgivning for dig. Vi er kendt for at være hjælpsomme og positive, og netop på grund af vores nærhedsprincip kender vores medarbejdere til alle enkeltsager. Det betyder også, at alle hos Ecograf udgør serviceafdelingen, og at alle kan handle som sådan. Vi bestræber os på at være fleksible og ordentlige. Det vil sige, at vi arbejder ud fra vores kunders behov og ønsker. Så vi håber, du kan fornemme, at du kan have fuld tillid til os. Vi sætter en ære i at levere den aftalte kvalitet til den aftalte tid.

Videndeling, quick guides og inspirationsrum

Vidste du, at digitaltryk er mere miljørigtigt end traditionel offsettryk? Vi rådgiver om dette og meget andet. Hos Ecograf møder du altid fagfolk, der har en alsidig viden om det, de beskæftiger sig med. Vi lægger vægt på god tilgængelighed, og vi vil meget gerne se vores kunder i trykkeriet med henblik på en god faglig snak. Vi har showroom, hvor du kan finde inspiration i et væld af tidligere produktioner. Vi deler også vores viden i vores informative quick guides, der er tilgængelige online.
Vores quick guides er ikke kun en fordel for dig. Det er også vigtigt for os, at du får nyttig viden, så du f.eks. kan levere en trykfil til os uden fejl og mangler. På den måde sparer alle parter ressourcer. Og vi kan koncentrere os om det, der er det væsentlige. Nemlig at du får verdens bedste tryksag i den højest mulige kvalitet.

Er du allerede kunde, ved du, at vi ikke er kede af at gribe telefonen og ringe, hvis vi finder noget i din fil, der ser forkert ud.

Er du ny kunde så tag kontakt til os i dag, hvis du skal have noget trykt – få et tilbud og en snak om kvalitet.

Ecograf quick guides videndeling og information
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66