Zoulmade Brand Therapy logo

Zoulmade

For et bureau som Zoulmade er det essentielt, at vores trykte materialer er i topkvalitet. Vi lægger vægt på nøjagtig farvegengivelse og unikke papirkvaliteter, der underbygger vores grafiske designs på bedste vis. Hos Ecograf får vi den personlige rådgivning og effektive service, der giver de resultater, som vi ønsker.

Kreativt samarbejde fra start til slut

I vores samarbejde med Ecograf afleverer vi vores trykklare materiale til dem. Idet vi er et bureau, står vi selv for al grafisk tilrettelægning og design. Ecograf skal derfor udelukkende tage stilling til, hvordan vores tryksager skal produceres, samt rådgivning om hvilke papirkvaliteter der egner sig bedst til de forskellige tryksager, f.eks. kataloger, lookbooks og hæfter.
Én af de største fordele ved at samarbejde med Ecograf er deres evne til at tænke kreativt med vores kundekreds i fokus. Vi sætter stor pris på eksklusive produkter, og her har vores trykkeri altid gode ideer. Derudover oplever vi økonomiske fordele ved at få trykt i små oplag over flere gange. Det giver os bl.a. mulighed for at opdage og rette evt. fejl samt løbende lave ændringer i materialet.

Lookbook for tøjfirmaet Gustav - omslag i guld med præget tekst
Gustav lookbook produceret hos Ecograf - trykt på forskelligt papir og med fræset logo på omslag

Rådgivning om materialevalg og flotte effekter

Hos Ecograf kan vi invitere vores kunder med til trykstart. Ved en trykstart får vi mulighed for at foretage farvekorrektioner og dermed sikre os det bedst mulige resultat. På samme måde har vi indflydelse på papirvalg og andre detaljer. Det er den type kreativt samarbejde, som vi sætter stor pris på hos Zoulmade.
Ecografs rådgivning har altid vores målgruppes behov i fokus. De forstår vores ønsker, og bruger deres mange års erfaringer til at skabe optimale tryksager hver gang. En af deres kernekompetencer er hjælp til valg af tekniske effekter på papirkvaliteterne. Her har vi bl.a. fået lavet et katalog med præget guldomslag, og en lookbook trykt på 4 forskellige papirkvaliteter. Ecograf trykker vores kataloger, lookbooks, hæfter, foldere, profilbrochurer, invitationer og andet salgsmateriale, og de leverer altid unikke tryksager med flot farvegengivelse, hvilket er meget vigtigt for vores kunder.
Hos Ecograf har vi fundet et trykkeri, der tænker anderledes
Tag kontakt til Ecograf, hvis du ønsker at samarbejde med et kreativt trykkeri.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88