Når du besøger os i Aarhus, møder du fagfolk med mange års erfaring og en høj grad af ekspertise

De står alle parat til at hjælpe dig og sørge for, at dine tryksager altid leveres i højeste kvalitet.
For en fejl i en tryksag kan være lige så ærgelig som et selvmål i en fodboldkamp

Det handler om tillid, vær tryg i trykken

Velkommen inden for hos Ecograf i Aarhus.
Tillid og tryghed er en æressag for os, og det mener vi faktisk. En god dialog med dig er vores mål.

Vi beskæftiger os hver dag med massevis af tryksager. Ord og billeder, der skal kunne bestå i mange år, når det engang er trykt. Derfor ligger det os meget på sinde at fortælle, at du er havnet det rette sted, når du skal bruge tryk i topkvalitet.
Vi har medarbejderne, der står klar med rådgivning og sparring, så dine tryksager virkelig er i de bedste hænder, fra vi første gang modtager din trykfil, til du står med det færdige produkt i hånden.

Kvalitet i højsædet

Ecograf kan stå for alle dine produktioner uanset hvilken tryksag, du ønsker: bøger, foldere, hæfter, visitkort, plakater, magasiner, kataloger, roll-ups, klistermærker, skilte, messevægge osv.

Når du har fremsendt dit materiale, kvalitetstjekker vi trykfilen. Vi sørger efterfølgende for at tage fat i dig, hvis der er noget, der skal ændres, eller hvis vi kan se, at vi kan optimere din tryksag. Vi er ikke nærige med vores rådgivning og videndeling.

Vi laver også gerne din tryksag helt fra bunden, så du kun skal henvende dig ét sted. Vi kan lave opsætning og klargøre dine trykfiler, og det sker altid i tæt dialog med dig. Det giver dig en høj grad af sikkerhed for at du modtager tryksager i topkvalitet – også selv om der er høj hastighed på produktionen.

Når du samler alle dele af produktionen under ét tag hos os, sikrer vi produktionen helt fra bunden, så det bliver toppen.

Forlaget Silkefyret - Fortællingen om øde
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66