Det handler om tillid: vær tryg i trykken

 

Når du besøger os i Aarhus, møder du fagfolk med mange års erfaring og en høj grad af ekspertise.

 

Vores mission: Vi gør det trygt og enkelt for dig at bruge tryksager af høj kvalitet, lavet med omtanke for miljøet.

 

Vi står alle parat til at hjælpe dig og sørge for, at dine tryksager altid leveres i højeste kvalitet – for en fejl i en tryksag kan være lige så ærgelig som et selvmål i en fodboldkamp.

Vi beskæftiger os hver dag med massevis af tryksager. Ord og billeder, der skal kunne bestå i mange år, når det engang er trykt. Derfor ligger det os meget på sinde at fortælle, at du er havnet det rette sted, når du skal bruge tryk i topkvalitet.

 

Vi er meget mere end bare et trykkeri. Vi er din troværdige grafiske partner, der kan hjælpe dig allerede fra idéudviklingsfasen. Med rådgivning, kreativitet og ikke mindst godt håndværk, sikrer vi den pålidelige produktion og distribution af dine budskaber.

 

Vi har medarbejderne, der står klar med rådgivning og sparring, så dine tryksager virkelig er i de bedste hænder, fra du første gang kontakter os, til du står med det færdige produkt i hånden. Tillid og tryghed er en æressag for os, og en god dialog med dig er vores mål.

Kvalitet i højsædet

 

Ecograf kan stå for alle dine produktioner uanset hvilken tryksag, du ønsker: bøger, foldere, hæfter, visitkort, plakater, magasiner, kataloger, roll-ups, klistermærker, skilte, messevægge osv.

Når du har fremsendt dit materiale, kvalitetstjekker vi trykfilen. Vi sørger efterfølgende for at tage fat i dig, hvis der er noget, der skal ændres, eller hvis vi kan se, at vi kan optimere din tryksag. Vi er ikke nærige med vores rådgivning og videndeling.

Vi laver også gerne din tryksag helt fra bunden, så du kun skal henvende dig ét sted. Vi kan lave opsætning og klargøre dine trykfiler, og det sker altid i tæt dialog med dig. Det giver dig en høj grad af sikkerhed for at du modtager tryksager i topkvalitet – også selv om der er høj hastighed på produktionen.

Når du samler alle dele af produktionen under ét tag hos os, sikrer vi produktionen helt fra bunden, så det bliver toppen.

Respekt
er Ecografs kerneværdi

 

  • Respekt overfor hinanden – både vores kunder og vores kollegaer.

 

  • Respekt for håndværket – vi laver ikke noget, der ikke er i orden.

 

  • Respekt for miljøet og Jordens ressourcer.

 

  • Respekt for forretningen – vi tager vores ansvar seriøst og respekterer Ecograf som virksomhed.
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafikere

Jacob tlf. 30 73 45 59 / Mette tlf. 60 47 20 66