AGF logo

Byens trykkeri støtter byens hold

AGF er byens hold, og som Aarhus-baseret virksomhed finder du naturligvis Ecograf som engageret sponsor på listen over erhvervsfirmaer, der støtter det lokale hold og klubben.

10. april 2017 valgte Ecograf at være kamp-sponsor og dermed støtte AGF yderligere i forbindelse med en af de spændende og utrolig vigtige slutkampe, der den aften var mod Silkeborg.

“Kamp-sponsor” pakke

Nu kan din virksomhed også få glæde af Ecografs erfaringer som kamp-sponsor, idet vi sammensætter en hel særlig “kamp-sponsor” pakke til dig, der ønsker mere generel synlighed samtidig med målrettet markedsføring. Pakken kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhænge og til andre events.

For at sikre at der er noget for alle, kan du vælge mellem en standard og en luksuspakke og begge dele kan udvides med ekstra materiale.

Standard grundpakken består af:
– 3 standard roll-ups
– 500 standard visitkort trykt i 4+4 farver og matkacheret
– 1000 A5 flyers trykt i 4+4 farver

Luksus versionen
Skal du have luksus versionen er det en anden type kassette som roll-ups er monteret i og et andet medie de er trykt på.
I luksusversionen trykker vi visitkortene på 3-lags papir med farvet kerne og giver dem en soft touch kachering.

Udvidet pakkeløsning
Ønsker du at udvide pakken, kan du tilkøbe bordskilte, en gulvfolie på 1,5 x 3 m, et facadebanner og/eller 2 beach flags.

Ring til os for priser på tlf. 70 25 77 88

Ecograf roll-ups
Ecograf banner på AGF tribunen

Det tunge skyts!

Ecograf valgte selv at køre det tunge skyts ind ved kampen: En bil kørte rundt på løbebanen med et superflot skilt med vores navn og logo. Og med tungt skyts tænker vi selvfølgelig også på de ”kanoner”, der skød logo T-shirts ud til et begejstret publikum!

Ecografs farvestrålende logo med navn var blevet blæst op en størrelse på 17 x 23 meter og lagt over stolene på tilskuertribunen, så banneret var tydeligt både for tilskuerne på stadion samt for de mange, der fulgte kampen på TV hjemme fra stuerne.

Desuden valgte Ecograf at trykke kvalitetsfoldere, der stod synlige og tilgængelig på bordene i VIP-området for alle AGFs sponsorer, der omfatter en bred vifte af erhverv i Aarhus og Midtjylland.

Profilering og synlighed

”Meningen med kamp-sponsoratet er at hæve kendskabsgraden til vores firma, så folk i og omkring AGF finder ud af, hvem Ecograf er,” fortæller indehaver og adm. direktør Flemming Jensen fra Ecograf. ”På denne måde kunne vi markedsføre os på forskellige niveauer. En del var målrettet publikum på lægterne (T-shirts og bilen med skiltet) og en del var målrettet dem, som sidder i loungen. Her havde vi valgt roll ups, og uddelte nogle specielle visitkort, som vi også gerne vil være kendt for. Tanken omkring visitkortene var, at det skulle være en appetitvækker, men også for at vise noget helt anderledes. Vi synes jo, det er vigtigt, at man har et flot visitkort, der skiller sig ud.”
Læs vores quick guide til bedre visitkort.

Hos Ecograf kan du få het unikke visitkort som f.eks. disse tre-lags med farvet kerne
Vinder af Apple iPad Anders Dyrberg

Apple iPad konkurrence

Op til kampen lancerede Ecograf en konkurrence på vores hjemmeside. Konkurrencen blev blandt andet markedsført på Facebook med et annonce-opslag. Det gav mange ”Synes godt om” og delinger, og ikke mindst en vinder af en Apple iPad til en værdi af kr. 2.995, som vi havde sat på højkant.
Den glade vinder blev Anders Dyrberg, som på fotoet får overrakt sin Apple iPad af indehaver Flemming Jensen i Ecografs produktionshal.

Kontakt os
Send os en e-mail
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag. Klik på ikonet herover og skriv til os eller ring til os på

tlf. 70 25 77 88