Ecograf indehaver salgsdirektør Lars Christensen

Ecograf rådgiver og sparrer til perfekte tryksager

”Vi kan rådgive folk allerede første gang de ringer.”
Nogen vil måske sige, at Lars Christensen er en papirnørd. Selv er han ikke i tvivl om, at han og Ecografs fagligt uddannede medarbejdere kan hjælpe dig med at gøre dit bogprojekt perfekt.

Vi præsenterer nogle af Ecografs medarbejdere, så du forstår, hvad vi mener med ”tryg i trykken”. Hos Ecograf møder du nemlig nogle af de bedste fagfolk i branchen. Det sikrer dig tryghed i digitale tryksager. Ecografs vigtigste opgave er, at kunden får det absolut bedste produkt til den bedste pris. ”Kan vi være med på prisen, så får vi oftest opgaven,” fortæller indehaver og salgsdirektør Lars Christensen, som du kan læse mere om nedenfor.

”De kunder, der finder os – dem, der kommer og bliver – de opdager hurtigt, at imødekommenheden fra os til at rådgive dem er til stede, og vi har mulighederne for at tænke ud af boksen. Spørger de på noget specifikt, der for os lyder fornuftigt nok, så kan vi ved at dreje det en smule, evt. ved at kigge på papiret eller formatet, give dem et produkt, der har langt større værdi i den sidste ende.”

Ecograf kan rådgive om alt

Måske kan man godt mærke det lidt, når man sidder over for direktør Lars Christensen, at han er født og opvokset i det lidt barske klima i Hanstholm. Og at han har en fjern fortid som befalingsmand efter at have gennemgået forsvarets lederuddannelse. For der er ikke så meget pakket ind, Lars siger tingene lige ud. En spade er en spade og en tryksag er – ikke bare en tryksag. Til gengæld er Lars ekspert i at pakke bøger ind i det rette omslag. Han ved alt om papirkvaliteter og om indbinding. Ecograf havde for nylig et forlag, der skulle have udgivet en bog. De ønskede noget ganske særligt Gmund papir, der er en af de dyreste kvaliteter, man kan finde. Her vil Ecograf altid gå ind og rådgive forlaget til at vælge en lignende eksklusiv, men knap så kostbar, type papir. Forlaget fastholdt dog ønsket, og som en særlig effekt, blev der indsat et stykke rødfarvet kalkepapir som første og sidste side. Der kom altså for- og bagsats i en fleks-limet bog, hvilket man næsten aldrig ser. Det er en særlig bogudgivelse, og derfor skal trykket også været helt specielt. Forlaget Silkefyret har også tidligere fået fantastisk respons på en bog, hvor de fik grønt stof limet ind.

Læs mere om Forlaget Silkefyret her.
Besøg Forlaget Silkefyrets website.

Forlaget Silkefyret - Fortællingen om øde
Garnbundet bog fra Ecograf
Ecograf quick guides videndeling og information

Bogen lever – Ecograf trykker bøger i alle størrelser og oplag

Lars konstaterer, at bogen heldigvis lever i bedste velgående, og Ecograf kan trykke alle former for bøger. Der er ingen bog, der er for lille eller stor, skal det være flexlimet eller garnheftet ryg? Ecograf kan det hele. Og det samme gælder oplaget, her kan kunden vælge mellem små og store oplag. Vil man have revideret noget, har man heller ikke trykplader i digitaltryk, og derfor meget færre opstartsomkostninger. ”Dem, der vil læse e-bøger, læser dem, men der er stadig et kæmpemarked for dem, der ikke vil læse e-bøger. Og Ecograf tilbyder faktisk også en e-bog med, når vi trykker en bog,” siger Lars.

”Vi har det sjovt, selvom der er pres på, og vi skal nå noget. Vi kommer også hurtigt ind på livet af kunderne. Mange af dem kender vi rigtig godt, og det er vigtigt, at de føler, at de kan sige og spørge om hvad som helst… Fordi vi er så åbne. Nogle gange kan folk næsten ikke få sig selv til at spørge om noget, som de tror er tosset, men jeg slutter altid en mail af med ring endelig. Det er ikke træls, det er bedre de ringer, og vi snakker om det.”

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til Lars på

tlf. 20 95 52 88