Cookie- og privatlivspolitik

 

Ecografs gruppens hjemmeside bruger cookies, der hjælper webstedets funktioner og sporer, hvordan du interagerer med det – på den måde kan vi give dig en forbedret og tilpasset brugeroplevelse. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret “nødvendige/funktionel”, i din browser, da de hjælper med at gøre vores hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation.

Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger vores side. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har mulighed for at vælge eller fravælge disse cookies, dog husk at fravalg af nogle af disse cookies kan påvirke din brugeroplevelse.

Når du besøger vores hjemmeside for første gang, viser vi dig en pop-up med en forklaring om cookies. Så snart du klikker på “Tillad valgte”, giver du samtykke til, at vi bruger kategorierne af cookies og plug-ins, du valgte i pop op-vinduet, som beskrevet i denne cookiepolitik. Du kan deaktivere brugen af cookies via din browser, men vær opmærksom på, at vores hjemmeside muligvis ikke længere fungerer ordentligt.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke ved at bruge knappen “Ændre samtykke”, som findes i det nederste venstre hjørne af hver side.

 

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

 

Oversigt

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.5 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
4. Kontakt

 

1. Generelt

Når du klikker dig ind på Ecografs hjemmeside indsamles oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål vedrørende de indsamlede oplysninger.

Ecograf indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

 

2. Cookies

       2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger Ecografs hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Statistisk cookies hjælper os med at forstå, hvordan vores besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

       2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Ecograf om dit besøg og din adfærd på hjemmesiden.
For at fastlægge, hvem der besøger Ecografs hjemmeside, bruger vi cookies og indsamler information om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke artikler du besøger osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

       2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr efter du har besøgt Ecografs hjemmeside. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

       2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Her kan du få en vejledning i, hvordan du sletter cookies og anden browser data.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

       2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Ecograf har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være vores annoncører, annoncenetværk og andre tjenester, som sætter disse cookies.

 

3. Personoplysninger

       3.1 Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, osv. i forbindelse med køb eller tilmelding til en service.

Ecograf beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v.

Når du benytter én af vores kontaktformularer på hjemmesiden, indsamles dit navn, e-mail, telefonnummer, samt beskeden, der skrives. De indtastede data sendes internt via e-mail til den medarbejder i Ecograf, der kan bedst løse din forespørgsel.

       3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

       3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig bruges af Ecograf for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter og tjenester samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via brev eller elektroniske medier.

       3.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med sikret adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

       3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

 

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ecograf, skal du rette henvendelse på kontakt@ecograf.dk eller telefon 6047 2066. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Med venlig hilsen

Ecograf gruppen ApS
Engmarken 16
8220 Brabrand