Grafiker og marketing koordinator hos Ecograf - Mette

”Det vi producerer skal jo altid se godt ud. Jeg er meget visuelt orienteret. Og vi er aldrig ligeglade her hos Ecograf,” Mette Danielsen, grafiker og marketing medarbejder

Mød grafikeren Mette fra Ecograf

I en række portrætter præsenterer vi nogle af vores medarbejdere. Den første i rækken er grafiker og marketingmedarbejder Mette Danielsen.

En tryghedsgaranti – hvem vil ikke gerne have det? Og det gælder vel ikke mindst ved tryksager, der skal distribueres med langvarig holdbarhed? Ecografs grafiker og marketing medarbejder Mette er vores tryghedsgaranti til dig. Mettes erfaring med tryksager er omfattende, og hun har dertil både designmæssig og grafisk fagkundskab.
Mette har erfaring fra ”den anden side af bordet”, idet hun bl.a. har været marketingkoordinator på det skandinaviske hovedkontor i en stor international virksomhed. Det er Mette, der fremstiller Ecografs eget marketingmateriale. Hvis du beder om rådgivning til dit markedsføringsmateriale, er hun din sparringspartner med forretningsforståelse. Mette ved, hvad der fungerer, så du får dit budskab bedst frem. En del af Ecografs image er netop, at du hos os finder tryghed gennem den rette sparring og rådgivning.

Designer og grafiker

Mettes tæft og forståelse for design, farver og mønstre, og hendes udviklede æstetiske sans er ikke tilfældig. Hun er uddannet designer fra Designskolen i Kolding. På Designskolen arbejdede hun bl.a. med fremstilling af papir og japanske bogbindings–metoder. Mette har tilmed skabt kostumer af papir. Hos Ecograf skaber Mette dog ikke kostumer af vores store papirudvalg, men hun har til gengæld opbygget en indgående forståelse og flair for papirs egenskaber og kvaliteter. Hvilken slags papir skal du vælge til netop din tryksag? Hvad tager sig bedst ud i forhold til forskellige publikationer og budskaber? Få grundig og fagprofessionel rådgivning hos Ecograf.

Ecograf layout/opsætning/grafisk design for Århus Lærerforening
Ecograf Layout af kampagnefolder for Hair Cosmetic på grafikerens skærm

Guide og underviser

Fra tidligere jobs har Mette også erfaring med konsulentrollen. Hun har i sin tidligere karriere befundet sig i rollen som det, hun selv kalder ”grafisk røgdykker”. Hun har måttet yde “krise-konsulenthjælp” fx hvis Pantone farver ikke blev omsat til den rigtige CMYK kode i tryksagen. Mette har således mange års erfaring med at vejlede kunderne i processen på flere forskellige stadier i den grafiske proces. At hun i et par perioder har arbejdet for et kreativt værksted for unge, hvor der blev syet kostumer, lavet tekstildesign, tegnet og skabt grobund for kreativt virke, har understøttet hendes pædagogiske sans. Tøv ikke med at spørge Mette til råds – hvis du har behov for sparring til din opsætning.

Få kvalitetstryksager med Ecografs helhedsløsning

Det kan være værd at overveje, om man kan anvende sine administrative ressourcer bedre end ved at sætte dem til at sætte blade og andre tryksager op? Word bliver fx ofte brugt til opsætninger, men er ikke et program beregnet til at lave grafiske opsætninger. Derfor sker det at kunderne bliver skuffede over tryksager, de selv har sat op i Word og gemt som pdf. For en ting er, hvad man ser på computerskærmen, når man sidder og redigerer tekst og billeder i fx et tekstbehandlingsprogram som Word eller et præsentationsprogram som Powerpoint. Noget helt andet er at stå med den færdige tryksag i hænderne. Mange vil måske blive overraskede over, at de både kan spare ressourcer ved at overlade deres grafiske opsætning til Ecograf og stadig få et kvalitets produkt.
”Du kan ikke arbejde med fx beskæring i Word”, fortæller Mette. ”Og det er helt almindeligt, at man gerne vil have billeder og grafik til at gå helt ud til kant. Hvis der så ikke er lagt beskæring til, kommer der temmelig sikkert en hvid kant i den færdige tryksag, fordi der er en variabel på et par millimeter, når tryksagen skal skæres til. For at undgå det, må vi ofte skære et par ekstra millimeter af formatet, og det kan gå ud over noget andet i kundens opsætning.
Hvis vi modtager et Word dokument, som vi skal lave om til en trykklar PDF, så er der rigtigt meget der kan gå galt i den automatiserede proces, og det kan resultere i, at din tryksag slet ikke lever op til dine forventninger. Det er igen fordi Word ikke er beregnet på at lave layout til tryk.
Og det er bare ærgerligt, for det er jo tydeligt for enhver, at der er lagt meget energi og arbejde i opsætningen. Ring i stedet for til os og hør, hvor meget grafisk hjælp i rent faktisk kan få med i jeres samlede trykbudget. I vil sikkert blive overraskede. Mange firmaer kan sikkert bruge deres ressourcer bedre. Jeg skal måske kun bruge den halve tid på en opsætning, i forhold til hvad en administrativ medarbejder skal bruge, og så kan den medarbejder bruge tiden på andre vigtige opgaver. Og den endelige tryksag vil være som ønsket. Det har Langagerskolen og andre af vores kunder opdaget,” fortæller Mette.

Kontakt:

Mette Signe Danielsen, grafiker og marketing medarbejder
Direkte telefonnummer 60 47 20 66
mad@ecograf.dk

Under cases kan du finde inspiration.
Mangler du hjælp til design og opsætning af din tryksag, kan du trygt overlade processen i Mettes sikre hænder.
Hos Ecograf holder vi daglige produktionsmøder, så vi har overblikket og ikke taber noget mellem to stole. Vi er gode til at planlægge, så der er styr på din tryksag – fra start til slut.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til Mette på

tlf. 60 47 20 66