Fusion

Ecograf og LavprisTrykkeriet er fusioneret

Aarhus trykkerierne Ecograf og Lavpris Trykkeriet har indgået en aftale om at fusionere.

”Vi er to veletablerede virksomheder, der på mange måder ligner hinanden, og derfor er det et naturligt skridt at tage, for at styrke vores position i markedet for tryksager”, fortæller Flemming Jensen fra Ecograf.

”Med fusionen får vi mulighed for at blive endnu stærkere indenfor vores kerneområder: kvalitet, service, hurtig levering, smidig kommunikation, grafisk design og medarbejdere med høj faglig ekspertise. Og vi ser gode vækstmuligheder i denne nye konstellation. Vi har lyst til at satse og investere i fremtiden, og ser fusionen som en måde at sikre både vores eksisterende og fremtidige kunder tryksager, der til fulde opfylder deres behov og forventninger.”

Som et resultat af fusionen flytter Ecograf fra lokalerne i Højbjerg til Lavpris Trykkeriets lokaler på Engmarken 16 i Brabrand.

Flemming Jensen vil fortsætte som adm. direktør for den nye enhed. Derudover består ejerskabet af Lars Christensen fra Ecograf og Ole Trap Nielsen fra Lavpris Trykkeriet.

I forbindelse med fusionen går Erik Trap Nielsen og Hans R. Vendelbjerg fra Lavpris Trykkeriet på pension.

”Vi glæder os meget til at komme på plads i lokalerne i Brabrand og opleve den styrkelse af de faglige kompetencer og den udviklingskapacitet, som denne fusion uden tvivl vil medføre. Trykkebranchen er en af de brancher, der har forandret sig voldsomt de seneste år, men vi er stadig stolte håndværkere i en branche, der bygger på flere hundrede års erfaring. Det kræver omhu og sans for detaljen at levere tryksager i høj kvalitet. Nerven i begge virksomheder er, at vi er dygtige håndværkere med respekt for faget. Som kunde vil man ikke opleve en masse forandringer. De primære kontaktpersoner vil være de samme fremover.”, slutter Flemming Jensen af.

Ecograf flyttede til lokalerne i Brabrand d. 18/9 2018.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88