DMJX magasinet Sønderlandet

Bogkvalitet på 24 timer

”Det skal være i superkvalitet, superhurtigt – og færdigt på 24 timer!” Sådan lød beskeden fra Lars Bai, indehaver af Peopl ApS og gæsteunderviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, da han henvendte sig til Ecograf 4. maj ved 11-tiden om formiddagen. Jobbet skulle være færdigtrykt og klar til afhentning 23 timer senere.

Lars Bai var i yderste tidsnød pga. maskinnedbrud på det forudbestilte trykkeri, da han henvendte sig til os på Ecograf i Højbjerg. Efter Lars Bais første mail var landet i postkassen ved 11-tiden, ankom trykfilen. Vores indehaver, Flemming Jensen, stod selv for at effektuere tryksagen, da dagens øvrige trykjobs var afsluttede. Denne hurtige reaktion medførte, at Lars Bai som aftalt kl. 10 om formiddagen fredag 5. maj kunne afhente sin færdige tryksag – til sin fulde tilfredshed og til journalisthøjskolens deadline.

Superflot med korteste deadline

Hos Ecograf har vi stor erfaring med tryksager, der skal være færdige hurtigt og i høj kvalitet. Udfordringen bliver ikke mindre, når en tryksag skal være i bogkvalitet. Det gjaldt netop den omtalte haste-tryksag. Et hold foto-studerende ved DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) havde været i Sønderjylland og på baggrund af interviews skrevet 7 fortættede, intense og dybdegående artikler, der er samlet i magasinet ”Sønderlandet”. Artiklerne er flankeret af de flotteste fotos, også taget af de studerende. Den høje kvalitet i indholdet kræver naturligvis højeste kvalitet i tryk, fotos og afsluttende bogbinding. Tryksagen, magasinet ”Sønderlandet” på 80 sider i A4 blev derfor trykt i bogkvalitet, med 240 gram omslag i Multidesign papir, 130 gram indhold og flexbundet, limet ryg. Og naturligvis skal et produkt til DMJX være superflot og færdig til deadline.

Fornem finish

Indehaver Flemming Jensen fortæller om tryksagen: ”Kunden blev især positivt overrasket over finishen. For udover at selve trykkvaliteten er høj, så alle fotos naturligvis står skarpt på siderne, er den afsluttende bogindbinding også i højeste kvalitet. Vi tilpasser ryggen korrekt, så logo og tekst og omløb er pænt og lige, inden vi limer. Fagfolk, hvilket foto-journalister og undervisere jo også er, kan helt klart se forskellen på denne professionelle bogbinding sammenlignet med færdiggørelsen på en inline-limbinder.”
Hos Ecograf møder du håndværksmæssig faglighed og høj kvalitet hele vejen rundt om produktet.

Det, der kunne have været en overskridelse af deadline, blev hos Ecograf trykt, bogbundet og klar til afhentning på 23 timer fra trykfil blev fremsendt til afhentning.

”For os betyder det meget, at kunder får denne oplevelse af, at vores digitale printere er så gode, at Ecograf kan håndtere ”superkvalitet”, ”superhurtigt” og at man ikke behøver køre langt for at få en kvalitets tryksag i bogkvalitet med den flotteste finish, ” siger Flemming Jensen. Og han afslutter med et smil og fortæller at ”det gjorde ikke oplevelsen dårligere for nogen af os, at kunden også valgte at få trykt et par plakater, der skulle hænges op i forbindelse med udgivelsen, mens han drak kaffe og så vores showroom med alt hvad Ecograf i det hele taget kan præstere i papirkvaliteter, bøger og magasiner”.

DMJX magasinet Sønderlandet - opslag
Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88