AGF logo

AGF

AGF har vi gennem de sidste år brugt Ecograf som trykkeri til alle klubbens tryksager. Da vi er en fodboldklub, hvor tingene går stærkt, er vi afhængige af den effektive og fleksible service, vi modtager hos Ecograf. Deres på én gang personlige og professionelle rådgivning og ekspertise er med til at sørge for, at vores kampprogrammer og øvrige materialer sender et stærkt og ensartet signal til vores supportere og læsere om, hvilken klub vi er, og hvilke ambitioner vi har.

Kampprogrammer kræver hurtig levering

Hos AGF har vi vores egen grafiker, som står for al grafisk design og layout, og som afleverer trykklare filer til Ecograf. Derfor var det udelukkende et trykkeri, vi var på udkig efter, da vi indgik et fast samarbejde med Geograf.
For en fodboldklub som AGF er det vigtigste at have et trykkeri, der har en effektiv produktion og sikker levering. Vores kampprogram bliver hele tiden opdateret, og vi er derfor afhængige af at have et stabilt trykkeri, der leverer til tiden – hver gang. Ecograf sender et bud til os med den færdige tryksag, så vi ikke skal bruge tid på afhentning. Læs mere om levering her.
Kontakt Ecograf, hvis I også ønsker hurtig levering.
Hos Ecograf har vi fundet et trykkeri, der tager 100 % ansvar for dets produktioner. Hvis Ecograf opdager en fejl i en trykfil, bliver vi altid ringet op og spurgt, om ikke det skal rettes til, inden det går i trykken.

Diverse kampprogrammer trykt for AGF - hasteleveringer
Autografbog for AGF - Wire-O ryg for bedre anvendelighed

Professionel rådgivning hver gang

Ecograf er altid klar til at give os professionel rådgivning. Da vi henvendte vi os til dem første gang, ønskede vi at få hjælp til at finde en ny papirkvalitet til vores tryksager. Efter en snak om vores ønsker, fik vi et prøvetryk tilsendt, som matchede vores behov. Da vi var i tvivl om valg af udformningen af vores autografbog, foreslog Ecograf en Wire-O ryg, som gør at bogen er nem at slå helt op, når der skal skrives autografer i den. På den måde samarbejder vi om at finde de helt rigtige materialer, der matcher tryksagernes formål bedst muligt, uanset om det gælder vores salgsmaterialer, autografkort, autografbog, menukort, brevpapir, kuverter, A-skilte til borde eller visitkort.
Bo Jensen, projektleder, AGF

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88