”For Århus Lærerforening er det vigtigste muligheden for at samarbejde med en grafiker, der ved, hvad vi står for, kender vores målgruppe og leverer grafisk design efter vores smag.”

Århus Lærerforening logo

Århus Lærerforening

Hos Århus Lærerforening udgiver vi løbende artikler og udsender information, som skal videreformidles til vores medlemmer blandt andet gennem vores medlemsblad. Hos Ecograf har vi grafiker og trykkeri samlet under samme tag. De står derfor for hele processen fra idé til færdigt produkt, dvs. den kreative opsætning, tryk og levering. Det betyder, at vi kan bruge tiden på at arbejde med tekst og information til vores medlemmer og lade Ecograf klare resten.

Stabil levering og tidsbesparende service

Århus Lærerforening udgiver 5-6 gange årligt et blad, som vi sender ud til alle vores medlemmer. Det er vigtigt, at vi kan stole på, at vores trykkeri leverer til tiden hver gang, samt at kvaliteten ikke svigter. Vi vil gerne kendes på en høj kvalitet i vores arbejde. Det skal medlemsbladet underbygge. Hos Ecograf har vi fundet en stabil og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.
Ecograf står for hele produktionen fra start til slut. Vi har valgt at lægge hele designet og opsætningen i hænderne på Ecografs grafiker, Mette, så vi kan bruge tid og energi på vores øvrige aktiviteter. Vi sender Mette en oversigt over, hvad bladet skal indeholde og uploader tekst og billeder i vores fælles dropbox. Herefter er produktionen af bladet lagt over til Ecograf. De sørger for, at vi får korrekturer tilsendt hver gang, der er ændringer og rettelser, så vi har godkendt layoutet, inden bladet sendes i trykken. Det færdigtrykte oplag ligger altid klar til afhentning af posten til den ønskede deadline.

Eksempel på e-publikation af Århus Lærerforenings medlemsblad SKOLEN

Tæt samarbejde med fast grafiker

En af hemmelighederne bag det gode samarbejde mellem Ecograf og Århus Lærerforening er vores tætte samarbejde med Ecografs faste grafiker, Mette. Vi ledte efter en grafiker med sans for at kommunikere vores budskaber ud til medlemmerne af foreningen, og vi følte os hurtigt trygge i Mettes hænder. Mette har sat sig ind i hvem vores målgruppe er, og hun ved præcis, hvordan vi ønsker, vores artikler skal sættes op. Samtidig har vi kun én kontaktperson hos Ecograf. Det resulterer i et tidsbesparende forløb, hvor vi ikke skal bruge energi på koordinering.
Ecograf står for opsætning og tryk af vores medlemsblad, laver vores e-publikationer, plakater og brevpapir. For Århus Lærerforening er det vigtigste muligheden for at samarbejde med en grafiker, der leverer grafisk design efter vores smag.
Kontakt Ecograf, hvis I ønsker en dygtig grafiker og et trykkeri, som leverer kvalitet til tiden – hver gang.

Kontakt os

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os allerede i dag

Klik på mail ikonet herover og skriv til os.

Eller ring på

tlf. 70 25 77 88

Du kan ringe direkte til vores grafiker Mette på

tlf. 60 47 20 66